Despre Noi

Scurta descriere

Peste 15 ani experienta!

S.C. TEHNOEXPERT GRUP S.R.L. este unic importator în România al produselor Auto Magic – Divizie a ITW și oferă toată gama de produse pentru detailing auto de peste 15 ani. Împreună cu partenerii noștri oferim clinților acces la cele mai avansate tehnologii și soluții integrate din industria automotive și de detailing auto.

Cunoscută inițial sub numele de Auto Wax Company (AWC), Auto Magic furnizează de peste 55 de ani industriei profesionale de detailing auto produse apreciate pentru calitatea deosebită. Auto Magic a început cu câteva produse cheie, în timp extinzându-se, ajungând să producă și să comercializeze sute de produse profesionale sub multe nume de marcă, inclusiv Auto Magic®, Body Magic® și Clay Magic®. În 2006, Auto Wax Company a fost achiziționată de Illinois Tool Works Inc. (ITW), o companie cu multiple domenii de activitate, cu peste 90 de ani de istorie și inclusă în top Fortune 250. În 2014, AWC își schimbat numele în cea mai cunoscută marcă a sa: Auto Magic. De-a lungul istorie, compania s-a concentrat pe crearea de produse de înaltă calitate, valoare adăugată și soluții inovative pentru clienți.

Auto Magic a fost recunoscut de către marile companii (Ford Motor Company, General Motors, Remarketing Ford, Toyota Certified, Isuzu, Hyundai și alți producători) ca furnizor premium și expert în industria automotive, cu produse și proceduri detaliate. De-a lungul anilor, Ford, Toyota și Isuzu au adoptat standardele Six Stages of Reconditioning™ în propriile programe certificate.

Având respect pentru mediul înconjurător, Auto Magic este unul dintre primii producători de produse pentru detailing auto care dezvoltă formule prietenoase din punct de vedere ecologic și conforme din punct de vedere VOC (compuși organici volatili).