TEHNOEXPERT GRUP
Unic importator şi distribuitor AutoMagic în România - Produse profesionale pentru recondiţionare şi întreţinere auto!
Detergenţi

8B E-ZClean-HD

N°8B E-ZClean-HD™

Şampon pentru tapiţerie ultraconcentrat special prevăzut pentru curăţarea interiorului maşinii. Optim pentru pânză, catifea, carpete şi vinil.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

57 Vinyl/Leather Cleaner

N°57 Vinyl/Leather Cleaner

Detergent delicat, cu pH echilibrat, conceput special pentru interiorul maşinii. Îndepărtează rapid petele rezistente de pe orice suprafaţă de vinil, piele şi de pe capotă.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

21 Fabric and Carpet Cleaner

N°21 Fabric and Carpet Cleaner

Detergent pentru interior cu slabă putere de spumare, de utilizat în maşini de spălat cu apă caldă sau rece. Se limpezeşte foarte uşor şi nu lasă reziduuri de săpun. Poate fi folosit şi pentru îndepărtarea petelor la prespălat.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

46 Glass Cleaner

N°46 Glass Cleaner Conc.

Detergent concentrat pentru suprafeţele rigide interioare şi exterioare precum geamuri, oglinzi şi elemente cromate. Se îndepartează foarte uşor, lăsând suprafaţa curată şi strălucitoare.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

48 MAGnificent

N°48 MAGnificent®

Curăţitor cu mare putere spumantă, neacid, pentru suprafeţe lăcuite, cromate, metalizate, vopsite, din plastic şi din oţel inoxidabil.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

64 Glass Cleaner

N°64 Glass Cleaner

Detergent pentru suprafeţe interioare şi exterioare precum geamuri, oglinzi şi elemente cromate.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

713 Special Cleaner

N°713 Special Cleaner™

Detergent / degresant concentrat cu multiple utilizări, de calitate superioară, de folosit fără probleme pe cea mai mare parte a suprafeţelor interioare şi exterioare. Îndepărtează petele şi murdăria rezistente de pe carpete, ţesături, tapiţerie, vinil, motor, roţi, uşi etc.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

727 XP Citrus Wheel

N°727 XP Citrus Wheel™

Degresant / curăţitor non-acid pe bază de apă pentru jenţi. Îndepărtează praful de frâna, impurităţile de drum. Se îndepartează uşor lăsând suprafaţa curată. Deasemenea poate fi folosit şi pe cauciucuri, contra-aripi, şi şasiu.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

777 Triple Seven™ Cleaner

N°777 Triple Seven™ Cleaner

Curăţitor general concentrat destinat eliminării celor mai dure pete de murdărie şi grăsime din toate ariile autovehiculului. Diluat corespunzător, 777 curăţă fără efort suprafeţe interioare: (vinil, plastic, textil) şi exterioare: (motor, roţi, contra-aripi, jenţi etc). Nu înroşeşte aluminiul sau plasticul interior si vinilul. Miros de cireşe.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

19 E-Z White Tire Cleaner

N°19 E-Z White Tire Cleaner™

Curăţitor foarte puternic, concentrat destinat eliminării celor mai dure pete de pe anvelope.

Prezentare: 3785ml. (1gal)