TEHNOEXPERT GRUP
Unic importator şi distribuitor AutoMagic în România - Produse profesionale pentru recondiţionare şi întreţinere auto!
Ceruri

15 E-Z Paste

N°15 E-Z Paste®

Ceară-pastă pe bază de carnauba, uşor de folosit, care produce un efect umed deosebit. O ceară optimă de lungă durată. Poate fi aplicată manual sau mecanic.

Prezentare: cutie de 368gr. (13oz)

22 Wet Wax

N°22 Wet Wax®

Ceară-cremă pe bază de carnauba care poate fi folosită la orice tip de finisaj. Dă un luciu durabil în timp şi un efect umed. Poate fi aplicată manual sau mecanic. Poate fi utilizată foarte bine cu tampoane de burete.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

69-QT Hydro Shine

N°69-QT Hydro Shine®

Ceară spray foarte strălucitoare, de folosit pe suprafeţe exterioare umede. Acţionează rapid şi dă o strălucire lacurilor transparente, suprafeţelor de plastic lăcuite şi de cauciuc fără a lăsa reziduuri. Distribuitorul se vinde separat. Indicată în special pentru societăţile concesionare de automobile.

Prezentare: dozator de 946ml. (32oz.)

70 Seal-It

N°70 Seal-It®

Ceară foarte strălucitoare. Se aplicat pe lacuri  şi în finisări convenţionale. Formula unică, se usucă rapid, lasă un luciu pronunţat chiar şi pe suprafeţe cromate şi geamuri. Ideal pentru uniformizarea porţiunilor relăcuite cu lăcuirea originală. Poate fi aplicat manual sau mecanic.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

78 BC-2

N°78 BC-2®

Ceară cu proprietăţi uşor abrazive. Aplicare uşoară, durabilitate mare şi protecţie excelentă, chiar şi împotriva razelor ultraviolete, elimină halourile şi dă strălucire. Poate fi aplicat manual sau mecanic. Dă rezultate bune cu burete.

Prezentare: 3785ml (1gal)

89 XP Express Wax

N°89 XP Express Wax™

Ceară cu conţinut de silicon şi carnauba. Dă un luciu deosebit pe toate tipurile de vopsea. Antistatică, uşor de aplicat. Nu albeşte elementele de cauciuc şi plastic. Poate fi aplicat manual sau mecanic. Dă rezultate bune cu tampon de lână sau burete.

Prezentare: 3785ml (1gal)

71 XP Seal-It

N°71 XP Seal-It®

Ceară polimerică pentru toate tipurile de vopsea şi crom. Este antistatică, non-abrazivă. Se usucă repede şi lasă un luciu deosebit. Poate fi aplicat manual sau mecanic. Dă rezultate bune cu tampon de lână sau burete.

Prezentare: 3785ml (1gal)

22 Strawberry! Wet Wax

N°22 Strawberry! Wet Wax®

Ceară-cremă pe bază de carnauba cu miros de căpşuni care poate fi folosită la orice tip de finisaj. Dă un luciu durabil în timp şi un efect umed. Poate fi aplicată manual sau mecanic. Poate fi utilizată foarte bine cu tampoane de burete.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

90 XP Swirl Remover

N°90 XP Swirl Remover™

Ceara cu proprietăţi uşor abrazive. Elimină urmele provocate de blană lăsând un luciu deosebit şi aspect de umed impresionând în mod deosebit. Poate fi aplicat manual sau mecanic. Dă rezultate bune cu burete.

Prezentare: 3785ml (1gal)