TEHNOEXPERT GRUP
Unic importator şi distribuitor AutoMagic în România - Produse profesionale pentru recondiţionare şi întreţinere auto!
Articole Speciale

25 Enzyme Pre-Spot

N°25 Enzyme Pre-Spot

Preparat pentru scos pete. Atacă petele pe bază de proteine şi le dizolvă în câteva minute. Îndepărtează cele mai rezistente pete de mâncare, iarbă, sânge şi substanţe organice animale. Poate fi utilizat fără grijă pe carpete, ţesături şi tapiţerii. Este eficient şi pentru îndepărtarea mirosurilor urâte cauzate de bacterii.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

37 Odor Eliminator

N°37 Odor Eliminator

Se pulverizează pe carpete şi tesături pentru îndepărtarea mirosurilor puternice. Ideal pentru utilizarea în automobile, autocare, rulote, autobuze, trenuri şi în casă.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

 

38 Black Vinyl Coat

N°38 Black Vinyl Coat

Vopsea pe bază de apă de lungă durată pentru plastic. Se utilizează pe capote, interioare, panouri finisate şi curele de caroserie. Dacă este aplicat corect, nu decolorează, nu se crapă şi nu se fragmentează.

Prezentare: 473ml. (16oz)

39 Stain Guard

N°39 Stain Guard

Protector pentru carpete, tapiţerii şi ţesături. Produs dintr-un amestec special de polimeri şi solvenţi pentru a asigura o protecţie maximă contra petelor. Impermeabil.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

49 Body Shine

N°49 Body Shine®

Detergent cu utilizare multiplă optim pentru îndepărtarea rapidă a petelor, amprentelor şi murdăriei uşoare de pe suprafeţele lăcuite, cromate, de vinil şi sticla. Recomandat ca lubrifiant pentru Clay Magic. Optim pentru asigurarea unei eleganţe de expoziţie sau la livrarea automobilului.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

96 Magic Mist

N°96 Magic Mist™

Protector pe bază de ceară care se pulverizează pe lacuri transparente, suprafeţe cromate şi piese din plastic lăcuite dîndu-le strălucire. Fortificat cu ceară de carnauba este ideal pentru cerarea la intervale regulate. Optim pentru îndepărtarea prafului, amprentelor şi dungilor.

Prezentare: 3785ml. (1gal)

CM1200 Clay Magic

N°CM1200 Clay Magic®

Argilă abrazivă pentru prepararea suprafeţelor maşinii, îndepărtează cea mai mare parte a impurităţilor fără a produce daune. Se utilizează cu lubrifiantul N°49 Body Shine. Granulaţie medie-roşie.

Prezentare: pachet de 200gr.

CM2200 Clay Magic

N°CM2200 Clay Magic®

Argilă abrazivă pentru prepararea suprafeţelor maşinii, îndepărtează cea mai mare parte a impurităţilor fără a produce daune. Se utilizează cu lubrifiantul N°49 Body Shine. Granulaţie fină-albastră.

Prezentare: pachet de 200gr.